The Malaysia Book Of Records iktiraf program Jom Zafina Bersama Warga UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 14 Sept – Program Jom Zafina Bersama Warga Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima pengiktirafan The Malaysia Book Of Records dalam kategori “Largest Participants Im A ‘Zafina’ Fitness Performance”.