UPM, PAUPM jalin kerjasama bidang penyediaan perkhidmatan makanan - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 13 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (PAUPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) untuk memperkasakan kerjasama dalam bidang penyediaan dan perkhidmatan makanan.