TAHNIAH! UPM KEKAL STATUS UNIVERSITI PENYELIDIKAN MALAYSIA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 21 Julai – YB Menteri Pengajian Tinggi mengumumkan Universiti Putra Malaysia (UPM) antara empat Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang kekal status sebagai Universiti Penyelidikan.