UPM ungguli the Putrajaya boat race - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUTRAJAYA, 15 Sept – Pasukan mendayung Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai kedua-dua kategori lelaki dan wanita pertandingan The Putrajaya Boat Race (TPBR) 2019 di Tasik Putrajaya, di sini.