Khairul Amirin juara TRADEC '19 - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI, 12 Sept – Pelajar Bacelor Sains Pertanian, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Khairul Amirin Khairudin muncul juara program Cabaran Keusahawanan Dagang (TRADEC’19) anjuran Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), UPM.