UPM sertai ‘Commonwealth Asia Region Senior Officials for Youth Meeting’ - Hamzah, Siti Raba’ah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BRUNEI, 29 Ogos – Timbalan Dekan (Penyelidikan & Pengajian Siswazah), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Ismi Arif Ismail dan pensyarah Jabatan Pemajuan Profesional dan Pendidikan Lanjutan FPP, Prof. Madya Dr. Siti Raba’ah Hamzah diundang dan menyertai Mesyuarat Pegawai Kanan (SOM) ‘Commonwealth Asia Region Senior Officials for Youth Meeting’ di sini.