Program sambutan pelajar antarabangsa sesi 2019/2020 - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Sept – Pusat Antarabangsa (i-PUTRA®), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program sambutan pelajar antarabangsa baharu sesi 2019/2020 di sini.