Lebih 200 peserta sertai IFRC 2019 - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUTRAJAYA, 28 Ogos – Lebih 200 peserta dari pelbagai negara menyertai Persidangan Antarabangsa Penyelidikan Makanan (IFRC2019) di sini.