3,882 pelajar baharu UPM daftar Semester Pertama Sesi 2019 2020 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 1 Sep - Seramai 3,882 pelajar baharu tempatan program Bacelor Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mendaftar di di UPM Kampus Serdang dan UPM Kampus Bintulu bagi sesi akademik 2019/2020 terdiri daripada 1,190 pelajar lelaki dan 2,692 pelajar wanita.