EthoshuntTM, aplikasi mudah alih berasas gamifikasi dalam pengajaran, pembelajaran pendidikan etika - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya membangunkan Ethoshunt™, sebuah aplikasi mudah alih berasaskan gamifikasi dalam pengajaran dan pembelajaran pendidikan etika.