Naib Canselor rasmi KMR OnePUTRA Residence Fasa 2 - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 20 Ogos – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris merasmikan Kolej Mohamad Rashid (KMR) OnePUTRA Residence Fasa 2 di sini.