UPM raih lima emas, empat perak, empat gangsa di IUCEL 2019 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 22 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi lima pingat emas, empat perak dan empat gangsa pada Pertandingan Invention, Innovation & Design on e-Learning (IIDEL), International University Carnival on E-Learning (IUCEL) 2019, di DeTAR Putra, Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS).