1,505 Pelajar Baharu Siswazah Lafaz Ikrar 2010/2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 14 Julai – Seramai 1,505 pelajar baharu pasca siswazah semester pertama 2010/2011 Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melafazkan ikrar sebagai simbolik memulakan pengajian di sini.