Putra Idol UPMKB Kutip Dana Untuk Rumah Orang Tua Seri Kenangan Sibu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
BINTULU – Pertandingan nyanyian karaoke Bakti Amal Putra Idol 2010 anjuran pelajar Kursus Baktisiswa Kumpulan 3 (QKK2101) Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) berjaya mengumpul dana sebanyak RM1,500 untuk disumbangkan kepada rumah orang tua Seri Kenangan, Sibu.