Dr. Tan - Pemenang ProSPER.Net-Scopus Young Scientist Award 2010 di Shanghai - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SHANGHAI, 7 Julai - Pensyarah dari Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Tan Chin Ping memenangi anugerah dalam majlis Prosper.Net-Scopus Young Scientist Award in Sustainable Development 2010 yang telah berlangsung di Universiti Tongji, Shanghai pada 5 Julai 2010.