UPM Tawar Pengambilan 5,103 Pelajar Baharu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 4 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengunjurkan pengambilan 5,103 pelajar baharu melalui 60 kursus yang ditawarkan bagi Semester Pertama Sesi 2010/2011 pada 3 dan 4 Julai baru-baru ini.