UPM - Universitas Indonesia Jalin Persefahaman Dalam Bidang Sains - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
JAKARTA – Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai memorandum persefahaman dalam bidang sains dengan Universitas Indonesia (UI) pada 23 Jun lalu di kampusnya di Depok, Jakarta.