UPM Terima Anugerah Lembaga Zakat Selangor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SHAH ALAM - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima ‘Anugerah Prestasi Peningkatan Pembayar Tertinggi Penolong Amil IPTA 2009’ dalam Majlis Anugerah Ejen Kutipan Zakat 2009 oleh Lembaga Zakat Selangor (LZS) baru-baru ini.