40 Wakil Media lawat Hutan Simpan Ayer Hitam, UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUCHONG, 28 Jun – Seramai 40 wakil media dalam dan luar negara yang mengikuti program Selangor Shines Discovery FAM-Tour 2010 melawat Hutan Simpan Ayer Hitam, Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini semalam.