UPM-ALNAIR Tingkat Kerjasama Penyelidikan Komunikasi Optik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Jun – Makmal Fotonik di bawah Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Rangkaian Wayarles dan Fotonik (WiPNet), Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) meningkatkan kerjasama dengan Alnair Labs Corporation (Alnair) dalam bidang penyelidikan komunikasi optik.