Sasaran 200 Ribu Pelajar Antarabangsa IPT Menjelang 2020 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 17 Jun – Institut Pengajian Tinggi (IPT) disaran menerapkan elemen pengantarabangsaan untuk mencapai sasaran lebih 200 ribu pelajar antarabangsa menjelang 2020.