UPM Perkenal Sistem Pendigitalan Untuk Modenkan Pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 1 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan Sistem Pendigitalan tumbuhan ubatan di Taman Konservatori Pertaniannya sebagai inisiatif untuk memodenkan bidang pertanian berimpak tinggi.