KTDI Juara Perbarisan Senam Seni - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Julai – Pelajar baharu Kolej Tun Dr. Ismail (KTDI) menjuarai acara Perbarisan dalam Program Senam Seni bersama staf pengurusan universiti yang diadakan sempena Minggu Perkasa Putra Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2010/2011 di Bukit Ekspo UPM baru-baru ini.