Taklimat Audit Pensijilan Semula PSAS - Md. Ishak, Amir Hussain (Perpustakaan Sultan Abdul Samad, 2008)
Taklimat ini adalah mengenai keseluruhan aktiviti, perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan di Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia (PSAS) untuk membantu aktiviti pengajaran dan pembelajaran di Universiti. Taklimat ini digunakan untuk memberikan penerangan mengenai perkara tersebut kepada pihak SIRIM dalam Audit Pensijilan Semula PSAS pada 27 Ogos dan 28 Ogos 2008.