Manual usahawan kabinet dapur - Ratnasingam, Jegatheswaran; Jamal, Mohamad Nuramin; Kalib, Kamarudin; Yaacob, Haji Sabri (Furniture Industry Technology Centre (FITEC) dan Universiti Putra Malaysia, 2018)
Buku manual usahawan kabinet dapur bertujuan memberikan pengetahuan dan pendedahan yang sewajarnya kepada pengusaha-pengusaha Bumiputera yang berhajat menceburi bidang ini. Maklumat yang terkandung dalam penerbitan ini telah diteliti dan diperkemaskan supaya pembacanya diberikan gambaran yang jelas dan prosedur-prosedur yang perlu diikuti untuk memulakan dan menjayakan perniagaan kabinet dapur