Persepsi dan ekpresi dalam pendidikan seni visual tingkatan 1 - Abdul Razak, Marhanim; Dolah, Shahrizal; Aziz, Rohaizah (Oxford Fajar, 2018)
Persepsi & ekpresi dalam pendidikan seni visual tingkatan 1 merupakan buku aktiviti yang diterbitkan khusus untuk membantu guru mengendalikan pentaksiran di dalam kelas. Buku ini dibahagikan kepada tiga bahagian, iaitu Nota Pantas, Latihan Pengukuhan dan Aktiviti Amali. Latihan-latihan yang disediakan berupaya membantu murid-murid meningkatkan kemahiran mereka dalam menguasai mata pelajaran Pendidikan Seni Visual ini. Selain itu, latihan KBAT yang disediakan juga dapat mencetus kemahiran berfikir secara kritis dalam diri murid.