Karnival Kerjaya CanMERDEKA bantu peluang pekerjaan untuk bekas pesakit kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 21 Ogos - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM), dengan kerjasama JobsMalaysia, Pusat Sumber dan Pendidikan Kanser (CaRE, UPM), dan Persatuan Pencegahan Kanser Cancerfly akan menganjurkan Program Karnival Kerjaya CanMERDEKA bagi membantu bekas pesakit kanser memperoleh peluang pekerjaan