FSKTM, Pusat Komuniti Luar Bandar Melayu Panchor anjur karnival Projek Pembangunan Usahawan Luar Bandar - Hussin, Masnida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 4 Ogos – Projek pembangunan usahawan luar bandar di bawah skop Program Pemasaran Inovatif melalui ICT bermula pada 2017. Projek yang menghubungkan komuniti ini bertujuan menyebar-luaskan maklumat kepada masyarakat berkaitan pemasaran berkesan secara on-line untuk produk masyarakat luar bandar seperti di Panchor, Muar.