Fakulti Ekonomi dan Pengurusan beri Anugerah kepada Staf Berjasa dalam Majlis Apresiasi - Md Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI, 1 Julai, 2019 - Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) meraikan sambutan Hari Raya Aidilfitri peringkat fakulti dengan memberi anugerah kepada staf-staf yang berjasa di Hotel Tenara di sini.