iDEC anjur Persidangan Pentadbiran ICT Universiti 2019 - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUTRAJAYA, 1 Ogos – Pusat Pembangunan Maklumat dan Komunikasi (iDEC) Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan Pentadbiran ICT Universiti 2019 (PPICT2019) di Hotel Marriot, Putrajaya.