Lebih 500 hadir Persidangan Pesawah Padi Kebangsaan - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Ogos – Lebih 500 peserta daripada pelbagai latar belakang seperti pesawah padi, pegawai pertanian, pegawai pengembangan, pegawai penyelidik, penggubal dasar pertanian industri padi, aktivis pertubuhan bukan kerajaan (NGO) serta pelajar, menghadiri Persidangan Pesawah Padi Kebangsaan 2019 (PPPK 2019) di sini.