UPMCS, Worldwide Landfills jalin kerjasama hasil biochar daripada serpihan kayu - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Ogos: UPM Consultancy & Services Sdn Bhd (UPMCS) dan Worldwide Landfills Sdn Bhd (Worldwide Landfills) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) untuk projek perundingan pengeluaran biochar (bioarang) daripada serpihan kayu.