Hubungan dua hala UPM-Universitas Padjajaran diperkasa - Kamarudin, Shafinah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Julai – Seramai 22 orang mahasiswa Universiti Padjajaran (UNPAD), dengan diiringi seorang pensyarah Faisal Syahmurman mengunjungi Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi program Educational Visit to UPM.