FSKTM anjur lawatan ke Pusat Jagaan Al-Fikrah Malaysia - Madzi, Hizmawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KAJANG – Gabungan lima tenaga pengajar dari Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Lawatan ke Pusat Jagaan Al-Fikrah di Kampung Sungai Sekamat Batu 12 1/2, Cheras di sini, baru-baru ini.