Skyridder, inovasi Langit Putra permudah kempen banteras iklan di tiang lampu - Hussin, Hafliza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KAJANG - Kempen Hijau dan inovasi Universiti Putra Malaysia (UPM) menggunakan alat inovasi Skyridder berjaya membantu komuniti Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Taman Sinaran, di sini dalam membuang iklan haram yang dipasang di tiang lampu jalan di kawasan perumahan itu.