Fakulti Veterinar kongsi ilmu dengan Veterinar Sabah - Md Isa, Nur Mahiza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KINARUT (Sabah), 3 Ogos - Pensyarah Fakulti Veterinar Universiti Putra (UPM) berkongsi ilmu dengan kakitangan Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sabah (JPVS) pada seminar Herd Health Program and Liver Fluke dan bengkel ‘Hands-on Basic Veterinary Parasitology Diagnosis’ di Pusat Teknologi Daging Sabah (SMTC) di sini.