MyVetPBL alat elektronik pengajaran, pembelajaran untuk pelajar veterinar - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membangunkan MyVetPBL, alat elektronik pengajaran dan pembelajaran PBL (pembelajaran berasaskan masalah) untuk pelajar veterinar.