UPM Menang Malaysia Independence Award - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 24 November - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi anugerah 2nd Malaysia Independence Award 1957 @ Anugerah Merdeka bagi kategori Malaysia’s Prominent Products & Services.