Dua pelajar UPM terpilih untuk percalonan Anugerah Pengakap Dunia 2019 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG , 24 Julai – Dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd Azrol Hafizi Azman dan Atikah Che Ismail menyertai 12 orang dalam pasukan Walkside by Rovs Project melaksanakan projek pembinaan laluan pejalan kaki sepanjang 100 meter di Jalan Mesra, Dato’ Keramat Kuala Lumpur.