Penyelidik UPM buat pembentangan pada forum fakulti UC di Filipina - Mohamad, Siti Fatimah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
FILIPINA, 24 Julai – Seramai 66 ahli fakulti dari lapan universiti “Southeast Asian University Consortium for Graduate Education in Agriculture and Natural Resources (UC)” berkumpul di ibu pejabat SEARCA bagi Forum Fakulti UC yang pertama, di sini.