Seminar antarabangsa antartika Malaysia kali kelapan (MISA8) kumpul 200 peserta dan pakar antartika - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 18 Jun - Seramai 200 orang penyelidik polar, penggubal polisi dan pelajar pasca-siswazah dari dalam dan luar negara menyertai Seminar Antarabangsa Antartika Malaysia Kali Kelapan bagi membentangkan hasil penyelidikan di Artik, Antartik dan Laut Selatan oleh penyelidik tempatan dan antarabangsa.