Lebih 150 pelajar sertai kem perhutanan 2019 - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUCHONG, 3 Julai – Seramai 153 orang pelajar tahun satu Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pelajar lima buah universiti Indonesia menyertai Kem Perhutanan 2019 di Pusat Pendidikan Perhutanan Sultan Idris Shah (SISFEC), Puchong