Kajian kes terhadap fenomena delinkuen dalam kalangan remaja berisiko di sebuah sekolah menengah agama Kelantan, Malaysia - Mustafa, Mohd Nuri (2017)
Penyelidikan ini merupakan penyelidikan kualitatif dengan menggunakan pendekatan kajian kes untuk memahami fenomena delinkuen dalam kalangan remaja yang berisiko di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tok bachok. Enam belas orang responden telah dipilih untuk memperolehi data yang berkaitan dengan fenomena tersebut.