Program ‘Recycling Rally’ UPM Pupuk Semangat Kitar Semula dan Cintai Alam Sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG – Pejabat Pemasaran dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan program Recycling Rally yang merupakan inisiatif hijau untuk memupuk semangat kitar semula bahan buangan.