75 Pelajar UPM Berbakti Kepada Penduduk Lembah Bujang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
BEDONG, 7 Mei - Seramai 75 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan aktiviti khidmat masyarakat bersama 52 keluarga Kampung Tradisional Lembah Bujang di sini dari 3 hingga 7 Mei lalu.