MAViC 2010 Suntik Semangat Nasionalisme Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 1 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyuntik semangat nasionalisme terhadap pelajar dalam bentuk penerbitan video melalui Merdeka Award Video Competiton (MAViC) 2010.