UPM sertai CAECW 2019 kukuh hubungan Malaysia - China - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
GUIYANG, 22 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani empat surat hasrat (Letter of Intent) dengan empat institusi pendidikan China untuk membuka peluang kepada pelajar, ahli akademik dan penyelidik kedua-dua negara meneroka peningkatan pengetahuan dan berkongsi pengalaman secara dua hala di sini hari ini.