Pasukan sepak takraw UPM raih gangsa untuk negara - Mustafha, Muhammad Al Amin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
Qingdao, (CHINA) – Pasukan Sepak Takraw Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dipilih mewakili negara memenangi pingat gangsa acara Antara Regu pada 1st Asian Beach Sepak Takraw Championship The West Coast New Area of Qingdao 2019.