Program SOAP pelajar kolej 16 ke Thailand - Mohd Sharipudin, Nurul Najwa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
CHIANG MAI (Thailand), 2 Julai – Pelajar Kolej Enam Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan Society Awareness Program (SOAP): Smiles Of Lanna Land di Chiang Mai dan Chiang Rai, Thailand untuk mendedahkan pelajar dengan warna warni kehidupan.