ONOCAT, inovasi hindar kucing liar - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Kucing haiwan comel menjadi peliharaan ramai orang, namun ramai juga yang tidak selesa atau amat takut apabila kucing datang menghampiri mereka walaupun yang menghampiri mereka itu bukanlah kucing liar.